A Terminátor forgatására szervezett budapesti úttal kecsegteti Arnold Schwarzenegger az amerikaiakat, akik hajlandóak támogatni politikai kezdeményezését

politika
2018 szeptember 6., 14:50
comments 74

Új videót tett közzé Youtube csatornáján Arnold Schwarzenegger,amerikai színész-testépítő, Kalifornia állam volt kormányzója.

A videóban Schwarzenegger azt ígéri, hogy új politikai kezdeményezésének egyik támogatóját elhozza Budapestre az új Terminátor film forgatására.

Az Egyesült Államokban egyes választók politikai jogait úgy próbálják korlátozni a hatalomban lévő, jellemzően helyi politikusok, hogy folyamatosan átrajzolgatják a választókerületek határait. Az angolul gerrymanderingnek nevezett módszerről például itt lehet bővebben olvasni.

Schwarzenegger négy amerikai államban támogat olyan civil kezdeményezéseket, amik megakadályoznák a választókerületek határainak politikai szándékkal történő átrajzolását. A videó szerint a kezdeményezés támogatói közül fogja kisorsolni a Budapestre utazó szerencsés nyertest.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt