Megvan az első magyar aranyérem a Nomád Világjátékokon

Aranyérmes lett Nahóczki Péter Kirgizisztánban – közölte a Nemzeti Versenysport Szövetség. A magyar íjász a kirgiz számban végzett az élen a III. Nomád Világjátékokon.

Szintén ebben a számban ezüstérmet szerzett Koczka László, a Kurultáj csapat tagjaként.

Nahóczki Péter a dobogó legtetején. Koczka László a 2. helyenFotó: NVESZ

A Nemzeti Versenysport Szövetség Sportolói Csapatot erősítő Nahóczki az első magyar aranyérmes a 80 ország sportolóit felvonultató multisport eseményen, aminek a megnyitóján Orbán Viktor miniszterelnök is tiszteletét tette.

Magyarok, tudjátok a dolgotokat, nincs kegyelem a Combinónak! 🚋

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.