Megérkeztek a magyarok Kirgizisztánba

Ezt a hibátlan képet itt fent a Miniszterelnöki Sajtóiroda adta közre, és az látható rajta, ahogy bevonul a magyar csapat a III. Nomád Világjátékok hivatalos megnyitóján, a kirgizisztáni Csolpon Atában.

Még el sem kezdődött a verseny, de már hatalmas magyar siker született: Magyarország megfigyelői státust nyert el a Nemzetközi Türk Akadémiában - ezt maga Szijjártó Péter telefonálta meg Biskekből, Kirgizisztán fővárosából az MTI-nek.

A baráti népek találkozójára odarepült Orbán Viktor is, aki feleségével közös falatozásba kezdett a reptéren, miután leszállt a nem hivatalos kormánygépről.

A magyar miniszterelnök a Nomád Világjátékok programjai mellett részt vesz a Török Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának konferenciáján, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Törökország és Üzbegisztán vezetőinek társaságában.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.