Megérkeztek a magyarok Kirgizisztánba

politika
2018 szeptember 02., 15:24
comments 472

Ezt a hibátlan képet itt fent a Miniszterelnöki Sajtóiroda adta közre, és az látható rajta, ahogy bevonul a magyar csapat a III. Nomád Világjátékok hivatalos megnyitóján, a kirgizisztáni Csolpon Atában.

Még el sem kezdődött a verseny, de már hatalmas magyar siker született: Magyarország megfigyelői státust nyert el a Nemzetközi Türk Akadémiában - ezt maga Szijjártó Péter telefonálta meg Biskekből, Kirgizisztán fővárosából az MTI-nek.

A baráti népek találkozójára odarepült Orbán Viktor is, aki feleségével közös falatozásba kezdett a reptéren, miután leszállt a nem hivatalos kormánygépről.

link Forrás

A magyar miniszterelnök a Nomád Világjátékok programjai mellett részt vesz a Török Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának konferenciáján, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Törökország és Üzbegisztán vezetőinek társaságában.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.