Nemhogy közeledne, távolodik a megegyezés a Telekom és a TV2 csoport között Spíler-ügyben

2018 szeptember 6., csütörtök 10:10
120

"A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra" - írta hétfőn a nagyvállalatokra jellemző semmitmondó stílusú közleményében a Magyar Telekom arról, hogy mikor kerülhet bele televíziós kínálatába a kormányzati médiakonglomerátum legújabb sportadója. 

Ebből a kormányzati médiakonglomerátum egy másik leágazása, a Világgazdaság arra következtetett, hogy

közel a megállapodás.

A valóságban azonban Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója a Telekom és a Ferencváros csütörtöki közös sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre közölte, hogy

nem tartanak ott, hogy gyorsan megszülessen a megállapodás,

így a Spíler 2 egyelőre nem kerül be a szolgáltató kínálatába, írja a kormányzati médiakonglomerátum sportlapja, a Nemzeti Sport.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt