Nemhogy közeledne, távolodik a megegyezés a Telekom és a TV2 csoport között Spíler-ügyben

"A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra" - írta hétfőn a nagyvállalatokra jellemző semmitmondó stílusú közleményében a Magyar Telekom arról, hogy mikor kerülhet bele televíziós kínálatába a kormányzati médiakonglomerátum legújabb sportadója. 

Ebből a kormányzati médiakonglomerátum egy másik leágazása, a Világgazdaság arra következtetett, hogy

közel a megállapodás.

A valóságban azonban Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója a Telekom és a Ferencváros csütörtöki közös sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre közölte, hogy

nem tartanak ott, hogy gyorsan megszülessen a megállapodás,

így a Spíler 2 egyelőre nem kerül be a szolgáltató kínálatába, írja a kormányzati médiakonglomerátum sportlapja, a Nemzeti Sport.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.