Nemhogy közeledne, távolodik a megegyezés a Telekom és a TV2 csoport között Spíler-ügyben

Média
2018 szeptember 06., 10:10
comments 119

"A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra" - írta hétfőn a nagyvállalatokra jellemző semmitmondó stílusú közleményében a Magyar Telekom arról, hogy mikor kerülhet bele televíziós kínálatába a kormányzati médiakonglomerátum legújabb sportadója. 

Ebből a kormányzati médiakonglomerátum egy másik leágazása, a Világgazdaság arra következtetett, hogy

közel a megállapodás.

A valóságban azonban Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója a Telekom és a Ferencváros csütörtöki közös sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre közölte, hogy

nem tartanak ott, hogy gyorsan megszülessen a megállapodás,

így a Spíler 2 egyelőre nem kerül be a szolgáltató kínálatába, írja a kormányzati médiakonglomerátum sportlapja, a Nemzeti Sport.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.