Varga József válogatott középpályás a címvédő, az Európa-ligában is szereplő Viditől átmegy az eddig nyeretlen Felcsúthoz

futball
2018 szeptember 06., 11:38
comments 53

Közös megegyezéssel szerződést bontott középpályásával, Varga Józseffel az élvonalban címvédő, ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt MOL Vidi FC. A fehérvári futballklub a honlapján közölte, hogy a 30 éves, 34-szeres válogatott játékos távozik az egyesülettől.

Balra Varga József a válogatott színeiben a 2018. június 9-i Ausztrália elleni barátságos mérkőzésen.
photo_camera Balra Varga József a válogatott színeiben a 2018. június 9-i Ausztrália elleni barátságos mérkőzésen. Fotó: Isza Ferenc/AFP

Vargát 2016 nyarán szerződtették a fehérváriak, akikkel bajnoki ezüstérmes (2017), majd aranyérmes (2018) lett, és az együttes közlése szerint 57 tétmérkőzésen lépett pályára az első csapatban.

Varga, akit a Vidi már nem nevezett az őszi El-csoportkörre, szabadon igazolhatóként tárgyalhat az érdeklődő klubokkal – írta az MTI, de időközben már meg is lett a szerencsés: a – bajnokságban legutolsó, eddig nyeretlen – Puskás Akadémia csapott le rá, a focista három évre írt alá a felcsúti klubhoz. Természetesen nem a helyi Akadémia, hanem a Debreceni VSC nevelése volt. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.