Autóbalesete volt a moldovai elnöknek

baleset
2018 szeptember 09., 15:34
comments 76

Autóbalesetet szenvedett és könnyebben megsérült vasárnap Igor Dodon moldovai államfő. A baleset Straseni város közelében történt, a fővárostól, Chisinautól északra. Az elnök járművét kísérő konvoj előzés közben karambolozott egy szembejövő teherautóval, ami nem tartotta be a közlekedési szabályokat – közölte az elnöki hivatal sajtóosztálya.

Az államfő kisebb karcolásokkal és zúzódásokkal megúszta az esetet. A biztonság kedvéért kórházba szállították, de orvosi segítségre végül nem szorult. Dodon autójában utazott az anyja és az egyik fia is, ők, továbbá az államfő egyik testőre is csak könnyebben sérültek meg az ütközés következtében.

Igor Dodon Moldova függetlenségi napján 2018. augusztus 27-én.
photo_camera Igor Dodon Moldova függetlenségi napján 2018. augusztus 27-én. Fotó: Miroslav Rotar/Sputnik

Szombat éjjel a szakadár grúz tartomány, Abházia miniszterelnöke is autóbalesetet szenvedett, ő bele is halt a karambolba. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.