Sosem fogyott még annyi álhús és áltej, mint ma

Őrületes tempóban terjednek a növényi alapú hús- és tejtermékek, pontosabb helyettesítők az Egyesült Államokban, ma már éves szinten 3.7 milliárd dolláros (1035 milliárd forintos) forgalma van az ilyen ételeknek. A növényi alapú húshelyettesítők forgalma csak idén augusztusig 23 százalékkal emelkedett. A nem tejtermék alapú joghurtok, sajtok és jégkrémek piacán 40+ százalékos volt a növekedés. A "hagyományos" élelmiszer kiskereskedelemben közben átlagosan 2 százalékos volt a növekedés, persze az egy sokszorta nagyobb piac, csak vörös és fehér húsok piaca évi 49 milliárd dolláros (13700 milliárd forintos) forgalmat bonyolít. (Bloomberg)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.