10 év után újra turnéra indulhat a Spice Girls

Mel B beszélt arról James Corden műsorában, hogy éveken át újra és újra felröppenő pletykák után most tényleg összeállnak, és a 2007-es Viva Forever turné után először ismét koncertkörútra indulnak. 

Mel B elmondása szerint ebben már négyen biztosan benne vannak az ötfős zenekarból, Victoria 'Posh Spice' Beckham szereplése viszont még kérdéses, lehet, hogy ő majd csak pár koncert erejéig csatlakozik, ha egyáltalán. 

Minden idők egyik legsikeresebb lánybandája legutóbb a 2012-es londoni olimpia megnyitóünnepségén lépett fel, azóta viszont Victoria Beckham rendre visszautasított minden olyan újságírói felvetést, hogy esetleg újra összeállna-e a többiekkel. 

Az elmúlt években Victoria mellett Melanie “Sporty Spice” C volt még az, aki nem volt biztos, hogy akarja-e ezt az egészet,  Mel B, Emma “Baby Spice” Bunton és Geri “Ginger Spice” Halliwell végig lelkes volt, állítólag majdnem trióként is nekivágtak. 

A brit sajtó szerint hamarosan hivatalos bejelentés is lehet a négyes turnéjából, és ugyan Victoria Beckham hiányzása biztos kihat majd a jegyeladásokra, de így is arra lehet számítani, hogy nagy érdeklődés kísérheti majd a turnét Európában, ahol a zenekar a mai napig meglehetősen népszerű maradt. (Rolling Stone)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.