Autista, rákos gyerekével kerül utcára egy anya, mert elárverezik a fejük felől a házat

Október 3-áig ki kell költöznie egy anyának és beteg fiának az eddig használt otthonukból. A házat, amiben egy kis lakrészt béreltek, hiteltartozás miatt elárverezték - számolt be az RTL Klub. 

A fiú nemrég lett 18 éves, autista, epilepsziás, és mint egy éve kiderült, gyógyíthatatlan vastagbélrákban szenved, állandó felügyeletet igényel. Az anya azt mondta, hogy igényeltek szociális lakást az önkormányzattól, de arra hivatkozva visszautasították a kérelmét, hogy hivatalosan nem élnek még három éve a kerületben. 

130 ezer forintból élnek ketten, ebből egy szerényebb lakás albérleti díját sem tudják kifizetni. Az eddigi lakrészért 30 ezer forintot fizettek havonta. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.