A Coca-Cola mérlegeli, hogy gyártson-e kannabisztartalmú italokat Kanadában

A Coca-Cola azt mérlegeli, hogy gyártson-e különböző, marihuánatartalmú üdítőket, amik hogy enyhítsen olyan fizikai problémákat, mint a gyulladás, a fájdalom vagy a görcsök.

A világ legnagyobb italgyártó cége az Aurora Cannabis-szel, az egyik legfőbb kanadai marihuánagyártóval, de a marihuánának kifejezetten a fájdalomcsillapító hatása érdekelte a céget, nem az a cél, hogy a fogyasztók beálljanak – közölték.

Az egyeztetések azután kezdődtek, hogy Kanada a világ első G20-as országaként teljesen legalizálja a füvet rekreációs céllal, de a Coca-Cola állítja, „még nem született döntés” az ügyben.

A Coca-Cola annyit közölt, hogy figyeli az iparágat, és érdeklődést mutatott a kannabidiol (CBD) iránt, ami olyan nem pszichoaktív kannabinoid molekula, ami a kendernövény (Cannabis sativa) növényben és virágzatában található, és a fájdalom enyhítéséért felelős. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.