Tudathasadásos! Részeg! Áruló! - A Sargentini-jelentés árnyékában kezdődött a munka a Parlamentben

Az Országgyűlés őszi ülésszakának első ülésén a napirend előtti vitákkal kezdődött a politikai vita. Régi-új vitapartnerek találtak egymásra, hiszen Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc évekig el tudták egymást kerülni. (Gyurcsány frakció nélkül volt évekig, a Fidesz pedig 2010 előtt kivonult a Parlamentből.) 

A Jobbik részéről Gyöngyösi Márton mutatta be a Jobbik néppártosodott arcát, míg Szabó Tímea (Párbeszéd) élete talán leghevesebb felszólalásán van túl. Az MSZP-t Tóth Bertalan, a Fideszt Kocsis Máté képviselte, aki Rogán Antalt váltotta a frakcióvezetői poszton, Harrach Péter (KDNP) maradt a helyén. Videós összefoglaló.

A napirend előtti vitáról cikkben is beszámoltunk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.