Tudathasadásos! Részeg! Áruló! - A Sargentini-jelentés árnyékában kezdődött a munka a Parlamentben

Az Országgyűlés őszi ülésszakának első ülésén a napirend előtti vitákkal kezdődött a politikai vita. Régi-új vitapartnerek találtak egymásra, hiszen Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc évekig el tudták egymást kerülni. (Gyurcsány frakció nélkül volt évekig, a Fidesz pedig 2010 előtt kivonult a Parlamentből.) 

A Jobbik részéről Gyöngyösi Márton mutatta be a Jobbik néppártosodott arcát, míg Szabó Tímea (Párbeszéd) élete talán leghevesebb felszólalásán van túl. Az MSZP-t Tóth Bertalan, a Fideszt Kocsis Máté képviselte, aki Rogán Antalt váltotta a frakcióvezetői poszton, Harrach Péter (KDNP) maradt a helyén. Videós összefoglaló.

A napirend előtti vitáról cikkben is beszámoltunk.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.