A kormány a felcsúti kisvasút bővítéséről: egyaránt szolgálja a hazaszeretet elmélyítését és az ország megmaradását, valamint az egyes térségek vonzóbbá tételét a hazai és külföldi turisták szemében

A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio megmerészelte kérdezni az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól, hogy „tervez-e a kormány uniós forrást felhasználni a felcsúti kisvasút meghosszabbítására?” A választ Cseresnyés Péter államtitkár jegyzi, konkrétumot persze egyáltalán nem tartalmaz, de kiderül belőle, hogy „önök és ellenzéki társaik (...) 

külföldön árusítják ki a hazát, lekicsinylik és eltagadják a sikereit, bátorítják és támogatják a külső támadásokat ” .

Ezzel szemben Cseresnyés szerint 

„a kormány továbbra is támogatja azokat az idegenforgalmi fejlesztéseket, amelyek célja a vidék megerősítése, vonzerejének és egyedi értékeinek megismertetése. A támogatott beruházások egyaránt szolgálják a hazaszeretet elmélyítését és az ország megmaradását, valamint az egyes térségek vonzóbbá tételét a hazai és külföldi turisták szemében. A kormány, ahogy eddig, a jövőben is kiáll e számunkra meghatározó értékek és célok mellett.”

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.