A kormány a felcsúti kisvasút bővítéséről: egyaránt szolgálja a hazaszeretet elmélyítését és az ország megmaradását, valamint az egyes térségek vonzóbbá tételét a hazai és külföldi turisták szemében

A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio megmerészelte kérdezni az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól, hogy „tervez-e a kormány uniós forrást felhasználni a felcsúti kisvasút meghosszabbítására?” A választ Cseresnyés Péter államtitkár jegyzi, konkrétumot persze egyáltalán nem tartalmaz, de kiderül belőle, hogy „önök és ellenzéki társaik (...) 

külföldön árusítják ki a hazát, lekicsinylik és eltagadják a sikereit, bátorítják és támogatják a külső támadásokat ” .

Ezzel szemben Cseresnyés szerint 

„a kormány továbbra is támogatja azokat az idegenforgalmi fejlesztéseket, amelyek célja a vidék megerősítése, vonzerejének és egyedi értékeinek megismertetése. A támogatott beruházások egyaránt szolgálják a hazaszeretet elmélyítését és az ország megmaradását, valamint az egyes térségek vonzóbbá tételét a hazai és külföldi turisták szemében. A kormány, ahogy eddig, a jövőben is kiáll e számunkra meghatározó értékek és célok mellett.”

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.