Sargentini a soros: plakátkampányt indít a kormány

A Magyar Idők úgy tudja, hogy „széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament. A lap szerint a tévés, rádiós és internetes hirdetésekre is költ majd a kormány”. 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely hétfő este jelentette be, hogy az Európai Parlament múlt szerdai szavazása miatt az Európai Unió Bíróságához fordul a kormány illetve a magyar Országgyűlés egy határozatot fogad el, amiben elítélik a strasbourgi döntést. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.