A 80 milliárdból gazdálkodó MTVA már 227 milliót fizetett azért, hogy megtudja, hatékonyan költi-e az állami pénzt

politika
2018 szeptember 19., 11:04
comments 46

A 168 óra azt írja, az idén már évi 80,7 milliárd forintból gazdálkodó MTVA negyedszerre is megbízta ugyanazt a két céget (Teqtos Kft. és VARIUS Consulting Kft.), hogy „az MTVA komplex hatékonyságvizsgálata érdekében” az előző vizsgálatok eredményei alapján tovább vizsgálódjanak.

A két cég most még 29,8 millió forintot húzott be azért, hogy „az előzmény eljárás megállapításai, illetőleg feltárt hiányosságok alapján” részletesebben feltérképezzék az MTVA Üzemeltetési Igazgatóság szolgáltatásait.

Így tehát az MTVA eddig 226,8 millió forintot költött hatékonyságnövelésre – írja a lap.

Persze jó kérdés, minek a hatékonyságát kell mérni(168 Óra)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.