A 80 milliárdból gazdálkodó MTVA már 227 milliót fizetett azért, hogy megtudja, hatékonyan költi-e az állami pénzt

A 168 óra azt írja, az idén már évi 80,7 milliárd forintból gazdálkodó MTVA negyedszerre is megbízta ugyanazt a két céget (Teqtos Kft. és VARIUS Consulting Kft.), hogy „az MTVA komplex hatékonyságvizsgálata érdekében” az előző vizsgálatok eredményei alapján tovább vizsgálódjanak.

A két cég most még 29,8 millió forintot húzott be azért, hogy „az előzmény eljárás megállapításai, illetőleg feltárt hiányosságok alapján” részletesebben feltérképezzék az MTVA Üzemeltetési Igazgatóság szolgáltatásait.

Így tehát az MTVA eddig 226,8 millió forintot költött hatékonyságnövelésre – írja a lap.

Persze jó kérdés, minek a hatékonyságát kell mérni(168 Óra)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.