Sikerült a Nagy Terv, a gyógyíthatatlan beteg magyar kislány eljutott Disneylandbe

ÉLET
2018 szeptember 20., 08:41
comments 54

Megvalósult Dóri, a gyógyíthatalan izmosorvadásban szenvedő, az éjszakákat már lélegzetőgépen töltő pécsi kislány életének egyik nagy álma. A lány, aki három éve lakik a Szemem Fénye Alapítvány által működtetett Dóri Házban, ami az ország egyetlen gyermekhospice háza, arról álmodott, hogy egyszer szívesen eljutna a párizsi Eurodisney vidámparkba, de a tengert sem látta még életében és el szeretett volna menni Milánóba és Velencébe is, mivel tavaly óta olaszul is tanul.

link Forrás

A három várost érintő túra azért valósulhatott meg, mert egy budapesti cégvezető pár hónapja az alapítványnál járt, ahol megismerkedett Dórival, hogy ennek hatására pénzt kezdjen gyűjteni neki a munkahelyén.

A Nagy Utazás az alapítvány fb-oldalán követhető.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.