A pletykák szerint Dzsudzsák évi 700 millióért írt alá

Szerdán derült ki, hogy Dzsudzsák Balázs marad az Egyesült Arab Emírségekben, aláírt az al-Ittihad Kalba SC csapatához. A válogatott egykori csapatkapitánya döntését a Nemzeti Sportban közzétette nyílt levelében indokolta. 

„Mivel a pénz velem kapcsolatban régen is, most is központi téma, egy dolgot fontos tisztázni. Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni,”

írta Dzsudzsák. Úgy tudni, mikor augusztus végén a Vidinél felmerült az igazolása, a játékos menedzsmentje kompromisszumos ajánlatként 

a havi húszmilliós fizetési igénnyel állt elő.

A Blikk szerint az al-Ittihad Kalba SC ennél lényegesen többet fizet Dzsudzsáknak, 

a pletykák évi 2,2 millió eurós, azaz több mint 700 millió forintos összegről szólnak.

A klub már be is nevezte a frissen igazolt magyart: az al-Dhafra elleni pénteki találkozó kispadján már ott ül Dzsudzsák.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.