Búcsúztató soproni tűzoltók: "Sok betűből álló országokba ne menjetek, mert nem vagyunk már annyian"

Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet honlapjára került fel a szolgálatvezető parancsnokukat búcsúztató soproni tűzoltók fotója: 

És mellé az üzenet:

„sok sikert kívánunk a külföldre távozó kollégáknak! U.i.: sok betűből álló országokba ne menjetek, mert nem vagyunk már annyian, így pl. Saint Vincent és a Grenadine-szigetek kizárva.”

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete vezetője szeptember elején az ATV-ben nyilatkozta azt, hogy komoly gondolt jelent az elvándorlás, 

legalább ezer új emberre lenne szükség

a jelenlegi kicsivel több mint hétezer fős vonulós állományhoz. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.