Felmondott 12 tanár a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban

Tizenkét pedagógus, a tanári kar negyede mondott fel Budai Nagy Antal Gimnáziumban Budafokon, írja az Eduline. Ez azt jelenti, hogy van olyan osztály, ami elveszítette az osztályfőnökét, de elmentek német, angol és matematikatanárok is.

Az Eduline cikke szerint a legtöbben a XXII. kerület más iskoláiban helyezkedtek el, de mentek tanárok a Kempelen Farkas Gimnáziumba, a Szent Imre Gimnáziumba és a Piarista Gimnáziumba is. A lapnak nyilatkozó szülők főleg Manolovitsné Erdőközi Orsolya igazgatót teszik felelőssé, akit 2015-ös kinevezésekor szinte a teljes nevelőtestület és a szülői választmány is elutasított.

A Budai Nagy Antal Gimnáziumban már a tavalyi tanév is rázósan indult, akkor is voltak felmondások és osztályösszevonások is. Az igazgatót idén márciusban feljelentette a szülői választmány, mert többszöri kérésre sem hozta nyilvánosságra a Budai Nagy Antal Gimnázium alapítványa a 2016-os éves beszámolóját.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.