Felmondott 12 tanár a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban

Tizenkét pedagógus, a tanári kar negyede mondott fel Budai Nagy Antal Gimnáziumban Budafokon, írja az Eduline. Ez azt jelenti, hogy van olyan osztály, ami elveszítette az osztályfőnökét, de elmentek német, angol és matematikatanárok is.

Az Eduline cikke szerint a legtöbben a XXII. kerület más iskoláiban helyezkedtek el, de mentek tanárok a Kempelen Farkas Gimnáziumba, a Szent Imre Gimnáziumba és a Piarista Gimnáziumba is. A lapnak nyilatkozó szülők főleg Manolovitsné Erdőközi Orsolya igazgatót teszik felelőssé, akit 2015-ös kinevezésekor szinte a teljes nevelőtestület és a szülői választmány is elutasított.

A Budai Nagy Antal Gimnáziumban már a tavalyi tanév is rázósan indult, akkor is voltak felmondások és osztályösszevonások is. Az igazgatót idén márciusban feljelentette a szülői választmány, mert többszöri kérésre sem hozta nyilvánosságra a Budai Nagy Antal Gimnázium alapítványa a 2016-os éves beszámolóját.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.