A tömegbe lőttek egy iráni díszszemlén

Szombat reggel katonai egyenruhába öltözött fegyveresek belelőttek az ünneplő tömegbe Irán déli részén, Ahvaz városában. A kormány szerin terrortámadás történt. Legalább 11-en meghaltak, és húsznál is többen megsebesültek.

Iránban országszerte díszszemléket tartanak az irak-iráni háború kitörésének évfordulója alkalmából ezen a hétvégén. Egy ilyen rendezvény volt Ahvazban is. 

Az ahvazi parádét megtámadó fegyveresek a nézőkre is lőttek, és célba vették a dísztribünön lévő parancsnokokat is. 

Az iráni kormány közleménye szerint iszlamista radikálisok lehettek az elkövetők. Ahvazban a közelmúltban több tüntetést is tartottak a romló életszínvonal miatt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.