Evra: „Fogtam Piqué cipőjét, kivittem a WC-be, és beleszartam…”

Gerard Piqué spanyol focista már egy ideje szülővárosa csapatában, a Barcelonában játszik, de 2008-ig Angliában, a Machester Unitednél focizott. Ott kapott rá arra a rendkívül vicces csínytevésre, hogy felgyújtja csapattársai cipőjét.

A francia Patrice Evra, aki két évig volt Piqué csapattársa Manchesterben, most egy interjúban elmondta, hogyan bosszulta ezt meg.

„Nekik nagyon vicces volt, én nem nevettem annyira. Pontosan tudtam, hogy Gerard Piqué tehet arról, hogy lángokban áll a cipőm, így egyértelmű volt, hogy vissza kell fizetnem a kedvességét. Szóval amikor nem figyelt, elloptam a cipőjét, szépen kisétáltam vele a WC-be, és beleszartam.”

Piqué és családja (Igen, a felesége Shakira)Fotó: Albert Llop/Anadolu Agency

Hát, ilyen dolgok történnek a világban. (Nemzeti Sport)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.