Nem kell többé a kormánylapokat bújni, itt a fideszes propagandagenerátor!

Játék
2018 szeptember 24., 11:48
comments 110

Aki az elmúlt egy-két évben belefutott a Fidesz-közeli médiába, azt láthatta, hogy szinte szó szerint ugyanazok a szavak, mondatok ömlenek mindenhonnan. A kormány céljait ez persze nem hátráltatja, sőt, inkább segíti, ha a központilag szerkesztett tartalom elégszer ismétlődik. Így aztán az állami milliárdokból működő udvaribolond-média összes lapjának politikai cikkeiben olvasható, címkefelhőkre emlékeztető szövegekben rendre ugyanazok a fordulatok bukkannak fel.

Bizonyára fárasztó lehet újra és újra majdnem ugyanazt megírni. De jó hírünk van: erre többé nincs is szükség.

Hogy segítsük a munkát, és időt takarítsunk meg mindenkinek, elkészítettük a fideszes propagandagenerátort, amivel bárki könnyedén személyre szabott Rogán-propagandát gyárthat!

photo_camera A képen a kormány aktuális ideológiája látható. Illusztráció: Kiss Bence

Túl sokat pattognak a barátok, rokonok? Ne aggódj! Nincs más dolgod, mint beírni a lejáratni kívánt személy nevét, és a rendszer máris legenerálja a saját, Habony-díjas lejáratócikked. Jó szórakozást! (Fejlesztés: Acsi)

[ Error: Hiányzó widget ]

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.