Nem kell többé a kormánylapokat bújni, itt a fideszes propagandagenerátor!

2018 szeptember 24., hétfő 11:48
117

Aki az elmúlt egy-két évben belefutott a Fidesz-közeli médiába, azt láthatta, hogy szinte szó szerint ugyanazok a szavak, mondatok ömlenek mindenhonnan. A kormány céljait ez persze nem hátráltatja, sőt, inkább segíti, ha a központilag szerkesztett tartalom elégszer ismétlődik. Így aztán az állami milliárdokból működő udvaribolond-média összes lapjának politikai cikkeiben olvasható, címkefelhőkre emlékeztető szövegekben rendre ugyanazok a fordulatok bukkannak fel.

Bizonyára fárasztó lehet újra és újra majdnem ugyanazt megírni. De jó hírünk van: erre többé nincs is szükség.

Hogy segítsük a munkát, és időt takarítsunk meg mindenkinek, elkészítettük a fideszes propagandagenerátort, amivel bárki könnyedén személyre szabott Rogán-propagandát gyárthat!

A képen a kormány aktuális ideológiája látható. Illusztráció: Kiss Bence

Túl sokat pattognak a barátok, rokonok? Ne aggódj! Nincs más dolgod, mint beírni a lejáratni kívánt személy nevét, és a rendszer máris legenerálja a saját, Habony-díjas lejáratócikked. Jó szórakozást! (Fejlesztés: Acsi)

[ Error: Hiányzó widget ]

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt