Tilla simán asszisztál ahhoz, ahogy a TV2 celebet csinál a tulajdonos oligarcha feleségének húgából

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A TV2 elkezdte promózni legújabb műsorát, A legbátrabb párost, melyhez olyan hírességeket sikerült megnyerniük, mint Palácsik Lilla és Visváder Tamás. 

Palácsik Lilla arról ismert, hogy Vajna Tímea, Andy Vajna feleségének a húga, és Instagramon ad tanácsokat azoknak, akik - hozzá hasonlóan - a saját lábukon akarnak állni. Férje, Visváder Tamás egyetemista korában szerepelt az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában, kedvenc szakácsai Rubint Réka és Schobert Norbert, korábban egy pincészetnél dolgozott, 2017 októberétől idén januárig pedig a Polgári Magyarországért Alapítvány gyakornokaként építette karrierjét. Aki esetleg követte azóta megszűnt instáját, azt is láthatta, hogy egyszer Ibiza felé tartva posztolt arról, ahogy egy magánrepülőgépen olvasgatja a Magyar Időket.

Fotó: Visváder Tamás/Instagram

A műsort Majka és Till Attila vezeti majd, és októbertől lesz látható Andy Vajna tévéjén, a TV2-n.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.