Tilla simán asszisztál ahhoz, ahogy a TV2 celebet csinál a tulajdonos oligarcha feleségének húgából

A TV2 elkezdte promózni legújabb műsorát, A legbátrabb párost, melyhez olyan hírességeket sikerült megnyerniük, mint Palácsik Lilla és Visváder Tamás. 

Palácsik Lilla arról ismert, hogy Vajna Tímea, Andy Vajna feleségének a húga, és Instagramon ad tanácsokat azoknak, akik - hozzá hasonlóan - a saját lábukon akarnak állni. Férje, Visváder Tamás egyetemista korában szerepelt az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában, kedvenc szakácsai Rubint Réka és Schobert Norbert, korábban egy pincészetnél dolgozott, 2017 októberétől idén januárig pedig a Polgári Magyarországért Alapítvány gyakornokaként építette karrierjét. Aki esetleg követte azóta megszűnt instáját, azt is láthatta, hogy egyszer Ibiza felé tartva posztolt arról, ahogy egy magánrepülőgépen olvasgatja a Magyar Időket.

Fotó: Visváder Tamás/Instagram

A műsort Majka és Till Attila vezeti majd, és októbertől lesz látható Andy Vajna tévéjén, a TV2-n.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.