16 embert vittek ki hajnalban a Kossuth térről

A rendőrség honlapja szerint 16 ember ellen indult szabálysértési eljárás, miután hajnali 4 óra után a hatóság kiürítette a Kossuth teret, és 

„felszólította az oda bejelentett - gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit - hogy gyülekezési jogukat a személy- és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.”

A rendőrség tájékoztatása szerint a felszólítást követően 14 fő önként távozott a helyszínről, de további 16 személy nem tett eleget a felszólításnak, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről. 

A rendőrség honlapja azt írja, hogy az intézkedés következtében személyi sérülés nem történt. 

A tudósításból nem derül ki, mi ellen tüntettek. (police.hu)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.