A szekszárdi önkormányzat emberei elzavarták a Európai Ügyészségért aláírást gyűjtő aktivistákat

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az LMP-ből kilépett Hadházy Ákos a múlt csütörtökön indított aláírásgyűjtési akciót, amivel el akarja érni, hogy a kormány léptesse be az országot az Európai Ügyészségbe. 

Pénteken Hadházy arról írt az oldalán, hogy amikor a neki segítő aktivisták megkezdték volna az aláírásgyűjtést Szekszárdon is, az önkormányzat emberei elzavarták őket. „Feljelentést is tettek és elkezdték lebontani a pultot” - tette hozzá. A képviselő szerint a helyi jegyző közterületfoglalási engedélyt és ezért napi 3000 forintot követelne az aláírásgyűjtőktől. Hozzátette, hogy a bonyhádi jegyző ugyanezt az eljárást alkalmazná. 


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.