A szekszárdi önkormányzat emberei elzavarták a Európai Ügyészségért aláírást gyűjtő aktivistákat

POLITIKA
2018 szeptember 28., 12:08
comments 269

Az LMP-ből kilépett Hadházy Ákos a múlt csütörtökön indított aláírásgyűjtési akciót, amivel el akarja érni, hogy a kormány léptesse be az országot az Európai Ügyészségbe.

Pénteken Hadházy arról írt az oldalán, hogy amikor a neki segítő aktivisták megkezdték volna az aláírásgyűjtést Szekszárdon is, az önkormányzat emberei elzavarták őket. „Feljelentést is tettek és elkezdték lebontani a pultot” - tette hozzá. A képviselő szerint a helyi jegyző közterületfoglalási engedélyt és ezért napi 3000 forintot követelne az aláírásgyűjtőktől. Hozzátette, hogy a bonyhádi jegyző ugyanezt az eljárást alkalmazná.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.