Sallai Róbert Benedek az LMP tagjainak: Aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán

politika
2018 szeptember 28., 11:09
comments 478

A hvg.hu ír arról, hogy komoly indulatok szabadultak el az LMP zárt, belső levelezésre használt Facebook-csoportjában, miután kiderült, hogy Sallai R Benedek újabb fegyelmi eljárást kezdeményezett Szél Bernadett ellen, többek között azt kifogásolva, hogy Szél „indokolatlanul hangoztatta az ellenvéleményét”.

Az eljárás végül lepattant az LMP illetékes bizottságáról, a feljelentésből nagy vita lett a belső fórumon, és ebből jutottak el a laphoz részletek. Eszerint Sallai Kazahsztánból írt vissza az őt kritizálóknak, többek között azt írva, hogy 

„Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék, tudtommal tag vagyok jelenleg, jogom van megkérdőjelezni bárkinek a döntéseit/lépéseit a közösségen belül.”

Majd felemelegette, hogy Szél is kezdeményezett már ellene vizsgálatot, és utána pedig nehezményezte, hogy belső üzenetei rendre kiszivárognak. A lap szerint ezt a 

„aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán.”

mondattal húzta alá, ami most kiszivárgott. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt