Sallai Róbert Benedek az LMP tagjainak: Aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán

politika
2018 szeptember 28., 11:09

A hvg.hu ír arról, hogy komoly indulatok szabadultak el az LMP zárt, belső levelezésre használt Facebook-csoportjában, miután kiderült, hogy Sallai R Benedek újabb fegyelmi eljárást kezdeményezett Szél Bernadett ellen, többek között azt kifogásolva, hogy Szél „indokolatlanul hangoztatta az ellenvéleményét”.

Az eljárás végül lepattant az LMP illetékes bizottságáról, a feljelentésből nagy vita lett a belső fórumon, és ebből jutottak el a laphoz részletek. Eszerint Sallai Kazahsztánból írt vissza az őt kritizálóknak, többek között azt írva, hogy 

„Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék, tudtommal tag vagyok jelenleg, jogom van megkérdőjelezni bárkinek a döntéseit/lépéseit a közösségen belül.”

Majd felemelegette, hogy Szél is kezdeményezett már ellene vizsgálatot, és utána pedig nehezményezte, hogy belső üzenetei rendre kiszivárognak. A lap szerint ezt a 

„aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán.”

mondattal húzta alá, ami most kiszivárgott. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.