Sallai Róbert Benedek az LMP tagjainak: Aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A hvg.hu ír arról, hogy komoly indulatok szabadultak el az LMP zárt, belső levelezésre használt Facebook-csoportjában, miután kiderült, hogy Sallai R Benedek újabb fegyelmi eljárást kezdeményezett Szél Bernadett ellen, többek között azt kifogásolva, hogy Szél „indokolatlanul hangoztatta az ellenvéleményét”.

Az eljárás végül lepattant az LMP illetékes bizottságáról, a feljelentésből nagy vita lett a belső fórumon, és ebből jutottak el a laphoz részletek. Eszerint Sallai Kazahsztánból írt vissza az őt kritizálóknak, többek között azt írva, hogy 

„Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék, tudtommal tag vagyok jelenleg, jogom van megkérdőjelezni bárkinek a döntéseit/lépéseit a közösségen belül.”

Majd felemelegette, hogy Szél is kezdeményezett már ellene vizsgálatot, és utána pedig nehezményezte, hogy belső üzenetei rendre kiszivárognak. A lap szerint ezt a 

„aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán.”

mondattal húzta alá, ami most kiszivárgott. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.