Építési engedélyek hiányára hivatkozva akadályozták meg a houstoni robotbordély megnyitását

TECH
2018 szeptember 30., 20:45
comments 237

Különböző építkezési és átalakítási engedélyek hiányára hivatkozva a houstoni önkormányzat leállíttatta annak az üzlethelyiségnek az átalakítási munkálatait, ahol a kanadai Kinky S Dolls nevű cég nemsokára robotkuplerájt tervez nyitni. Ez lenne az első ilyen intézmény az Egyesült Államokban, a világon is egy hasonlót nyitott eddig a cég, azt Kanadában.

A helyen a vállalkozás által gyártott, többé-kevésbé élethű, szilikonbőrrel bevont, hangadásra is képes bábukat lehetne félórás-órás turnusokra helyben kibérelni vagy megvásárolni. Itt egy videó a cégről és a kanadai robortkupijukról. Jó nyomasztó!

link Forrás

Houston vezetése bajban van, mert jogszabályi alapjuk nincs a bábubordély kitiltására, a polgármester ugyanakkor többször lenyilatkozta, hogy bár semmiképp sem szeretne erkölcsrendszeset játszani, nem ilyen üzleteket álmodott a városába. 

(via Newser)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.