Orosz pilóták gyakorlatoznak Szerbiában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőtől péntekig közös orosz-szerb légierőgyakorlatot tartanak Szerbiában. A BARSZ-2018 hadgyakorlat során a szerb légierő Mig-29-eseivel és Mi-8-as helikoptereivel gyakorolják majd közösen a taktikai csapásmérést, a légi harc elemeit, a deszant ledobását, felkutatását és mentését.

A hadgyakorlatra elég feszült légkörben kerül sor, Aleksandar Vučić szerb elnök ugyanis szombaton a legmagasabb fokú harckészültséget rendelt el a szerb hadseregnél, tekintettel arra, hogy a koszovói rendőrség különleges alakulatának hatvan tagját ideiglenesen az ország többségében szerbek lakta északi részébe vezényelték.

Vučić maga kedden Moszkvába látogat, ahol Vlagyimir Putyin elnök is fogadja. (Via MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.