Szabó Szabolcs: Schiffer visszatérésének híre volt az utolsó csepp

Három okot nevezett meg az Együtt politikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden este amiért otthagyta az LMP frakcióját előző nap. Szabó Szabolcs elmondta:

  • bár nem tagja a pártnak, az LMP-ben zajló belharcok egyrészt hátráltatták a munkájában, másrészt frusztrációt is okozott neki, mert rajta is számon kérték a párt belügyeit.
  • Emellett nem értett egyet azzal, hogy az LMP EP-képviselője, Meszerics Tamás nem szavazott a Sargentini-jelentésről.

Végül pedig azért döntött a távozás mellett, mert 

felmerült, hogy Schiffer András visszatérne a párt környékére.

Szabó kijelentette: vele nem akar együtt dolgozni, mert nem tud egyetérteni azzal ahogy Schiffer politizál. 

"Sose értettem egyet azzal amit ő képvisel, hogy lehet a Fidesszel a bizniszelni, azügyben, hogy valami átmenjen, amit az ember ellenzéki képviselőként el akar érni,"

mondta. Szabó hozzátette: bár nem volt ott, a pénteki frakcióülésen szóba került, hogy Schiffer András tanácsadóként dolgozna a frakció mellett. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.