Szabó Szabolcs: Schiffer visszatérésének híre volt az utolsó csepp

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Három okot nevezett meg az Együtt politikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden este amiért otthagyta az LMP frakcióját előző nap. Szabó Szabolcs elmondta:

  • bár nem tagja a pártnak, az LMP-ben zajló belharcok egyrészt hátráltatták a munkájában, másrészt frusztrációt is okozott neki, mert rajta is számon kérték a párt belügyeit.
  • Emellett nem értett egyet azzal, hogy az LMP EP-képviselője, Meszerics Tamás nem szavazott a Sargentini-jelentésről.

Végül pedig azért döntött a távozás mellett, mert 

felmerült, hogy Schiffer András visszatérne a párt környékére.

Szabó kijelentette: vele nem akar együtt dolgozni, mert nem tud egyetérteni azzal ahogy Schiffer politizál. 

"Sose értettem egyet azzal amit ő képvisel, hogy lehet a Fidesszel a bizniszelni, azügyben, hogy valami átmenjen, amit az ember ellenzéki képviselőként el akar érni,"

mondta. Szabó hozzátette: bár nem volt ott, a pénteki frakcióülésen szóba került, hogy Schiffer András tanácsadóként dolgozna a frakció mellett. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.