Értelmet nyert a büntető szóvicc kifejezés

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Semmi jóra nem számíthatnak a jövőben a rabok, ha beérik a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának most indított toborzóakciója. Ahogy ők toboroznak, nem toboroz úgy senki:

A kiskunhalasi új börtön megnyitásáról hamarosan jelentkezik az Albert Ákos-Botos Tamás páros, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan néznek ki a szóvicckínzókamrák. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.