Meglepetésre alig bírt a Chelsea a MOL Vidivel Londonban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután a Mol-Vidi Budapesten 2-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszovtól a labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában, csütörtök este Londonban a Chelsea vendégeként játszottak.

Willian Borges da Silva (k), valamint a fehérvári Juhász Roland, Stopira és Paulo Vinicius (b-j) a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Chelsea–MOL Vidi FC mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Gyakorlatilag mindenki könnyű Chelsea-győzelmet várt a meccs előtt, a fogadóirodáknál a Chelsea szorzója 1,1 körül volt, míg a Vidié bőven 10 fölött. Ehhez képest az első félidőben nem volt gól, sőt a Chelsea akárhogy is küzdött, a 70. percig kellett várni, hogy gólt tudjon rúgni a végig fegyelmezetten védekező székesfehérváriaknak.

Gary Chahill (j2) és a fehérvári Marko Scepovic a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Chelsea-MOL Vidi FC mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Sőt, a Vidinek még néhány helyzete is akadt, de ezeket nem tudta gólra váltani. A 3 perces hosszabbítás elején ráadásul a Vidi jó helyről, a 16-os vonala mellől jöhetett szabadrúgással, de a beívelt labdát kifejelték.

A végeredmény: Chelsea-MOL Vidi : 1-0. A csoportot a Chelsea vezeti 2 győzelemmel, majd a PAOK és a BATE jön 1-1 győzelemmel és 1-1 vereséggel, míg a Vidi az utolsó két vereséggel.

Marko Nikolic fehérvári (b) és Maurizio Sarri angol edző a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Chelsea-MOL Vidi FC mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A közönség soraiban befolyásos magyarok is ültek: Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor MLSZ-elnök és OTP-vezér, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Adnan Polat török oligarcha és Világi Oszkár, a leggazdagabb felvidéki magyar vállalkozó is ott ült, többségük vélhetően valamelyik magánrepülőgéppel érkezett, hogy hódoljon a miniszterelnök hobbijának.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.