Amy Schumert és Emily Ratajkowskit is letartóztatták a Kavanaugh elleni tüntetésen

külföld
2018 október 05., 05:43
comments 182

302 tüntetőt tartóztatott le az amerikai rendőrség a Donald Trump főbírójelöltje, Brett Kavanaugh elleni washingtoni demonstráció után, köztük olyan hírességeket is, Amy Schumer komikust és Emily Ratajkowski modell-színésznőt. A tüntetők a Szenátus egyik épületében tiltakoztak, ezért az épület rendőrei vették őrizetbe őket.

link Forrás

Az amerikai közvélemény egy része azon háborodott fel, hogy miután Trump jelölte a legfelső bíróságba Kavanaugh-t, három nő lépett elő azzal, hogy a bíró fiatalkorában molesztálta őket.

link Forrás

A Trumphoz hű republikánusok szerint ez az egész egy boszorkányüldözés, Kavanaugh azonban nagyon rosszul jött ki a botrányt is érintő szenátusi meghallgatásból. (CNN, BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.