Amy Schumert és Emily Ratajkowskit is letartóztatták a Kavanaugh elleni tüntetésen

302 tüntetőt tartóztatott le az amerikai rendőrség a Donald Trump főbírójelöltje, Brett Kavanaugh elleni washingtoni demonstráció után, köztük olyan hírességeket is, Amy Schumer komikust és Emily Ratajkowski modell-színésznőt. A tüntetők a Szenátus egyik épületében tiltakoztak, ezért az épület rendőrei vették őrizetbe őket.

Az amerikai közvélemény egy része azon háborodott fel, hogy miután Trump jelölte a legfelső bíróságba Kavanaugh-t, három nő lépett elő azzal, hogy a bíró fiatalkorában molesztálta őket.

A Trumphoz hű republikánusok szerint ez az egész egy boszorkányüldözés, Kavanaugh azonban nagyon rosszul jött ki a botrányt is érintő szenátusi meghallgatásból. (CNN, BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.