Mészáros Lőrincet hozta haza Londonból a magángép, amin Garancsi reptette Orbán Viktort

POLITIKA
2018 október 05., 13:37

Péntek kora délután, a fedélzeten Mészáros Lőrinccel és üzlettársával, Szíjj Lászlóval, Budapesten landolt a 17 milliárdot érő Bombardier 6000, melyen korábban a magyar miniszterelnök - saját bevallása szerint - Garancsi István vendégeként utazott. A társaság csütörtökön utazott a brit fővárosba, hogy megtekintsék a Mol-Vidi a Chelsea ellen vívott mérkőzését. Budapesti érkezésükről a 24.hu készített felvételeket.

A hvg.hu videóján látszik, hogy rajtuk kívül a gépen utazott még Vörös József, Mészáros ügyvédje, az MKB-s Balog Ádám, Jászai Gellér, Vida József és Mészáros László,  Felcsút új polgármestere. Őt kérdezte is a lap riportere, hogy ott volt-e a meccsen, de nem válaszolt.

Korábban az Átlátszó képeket közölt arról, hogy az OE-LEM lajstromszámú géppel a miniszterelnök is utazgat, erre Orbánék azt mondták, hogy a miniszterelnök barátja, Garancsi István (aki a Videoton tulajdonosa is) hívta meg Orbánt a Videoton bulgáriai meccsére.

A Mészáros-féle géppel egy időben a Csányi Sándor cégének kötelekébe tartozó gép is megérkezett, melyen szintén utazott már Orbán Viktor, de a 24.hu írja, ez a reptér egy olyan részén állt meg, hogy a leszállásáról nem lehetett fényképeket készíteni, így az sem tudható, hogy kik utaztak rajta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.