Mészáros Lőrincet hozta haza Londonból a magángép, amin Garancsi reptette Orbán Viktort

2018 október 5., péntek 13:37
363

Péntek kora délután, a fedélzeten Mészáros Lőrinccel és üzlettársával, Szíjj Lászlóval, Budapesten landolt a 17 milliárdot érő Bombardier 6000, melyen korábban a magyar miniszterelnök - saját bevallása szerint - Garancsi István vendégeként utazott. A társaság csütörtökön utazott a brit fővárosba, hogy megtekintsék a Mol-Vidi a Chelsea ellen vívott mérkőzését. Budapesti érkezésükről a 24.hu készített felvételeket.

A hvg.hu videóján látszik, hogy rajtuk kívül a gépen utazott még Vörös József, Mészáros ügyvédje, az MKB-s Balog Ádám, Jászai Gellér, Vida József és Mészáros László,  Felcsút új polgármestere. Őt kérdezte is a lap riportere, hogy ott volt-e a meccsen, de nem válaszolt.

Korábban az Átlátszó képeket közölt arról, hogy az OE-LEM lajstromszámú géppel a miniszterelnök is utazgat, erre Orbánék azt mondták, hogy a miniszterelnök barátja, Garancsi István (aki a Videoton tulajdonosa is) hívta meg Orbánt a Videoton bulgáriai meccsére.

A Mészáros-féle géppel egy időben a Csányi Sándor cégének kötelekébe tartozó gép is megérkezett, melyen szintén utazott már Orbán Viktor, de a 24.hu írja, ez a reptér egy olyan részén állt meg, hogy a leszállásáról nem lehetett fényképeket készíteni, így az sem tudható, hogy kik utaztak rajta.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt