Mészáros Lőrincet hozta haza Londonból a magángép, amin Garancsi reptette Orbán Viktort

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Péntek kora délután, a fedélzeten Mészáros Lőrinccel és üzlettársával, Szíjj Lászlóval, Budapesten landolt a 17 milliárdot érő Bombardier 6000, melyen korábban a magyar miniszterelnök - saját bevallása szerint - Garancsi István vendégeként utazott. A társaság csütörtökön utazott a brit fővárosba, hogy megtekintsék a Mol-Vidi a Chelsea ellen vívott mérkőzését. Budapesti érkezésükről a 24.hu készített felvételeket.

A hvg.hu videóján látszik, hogy rajtuk kívül a gépen utazott még Vörös József, Mészáros ügyvédje, az MKB-s Balog Ádám, Jászai Gellér, Vida József és Mészáros László,  Felcsút új polgármestere. Őt kérdezte is a lap riportere, hogy ott volt-e a meccsen, de nem válaszolt.

Korábban az Átlátszó képeket közölt arról, hogy az OE-LEM lajstromszámú géppel a miniszterelnök is utazgat, erre Orbánék azt mondták, hogy a miniszterelnök barátja, Garancsi István (aki a Videoton tulajdonosa is) hívta meg Orbánt a Videoton bulgáriai meccsére.

A Mészáros-féle géppel egy időben a Csányi Sándor cégének kötelekébe tartozó gép is megérkezett, melyen szintén utazott már Orbán Viktor, de a 24.hu írja, ez a reptér egy olyan részén állt meg, hogy a leszállásáról nem lehetett fényképeket készíteni, így az sem tudható, hogy kik utaztak rajta.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.