Trump ledobta a SZUPERÉRVET a jelöltje ellen tiltakozó nőkre: Soros

2018 október 5., péntek 14:31

Csütörtökön több tüntetőnek is sikerült bejutni a Capitoliumban, hogy a szexuális zaklatással vádolt bírójelölt, Brett Kavanaugh ellen tiltakozzanak. Köztük voltak olyan nők, akik maguk is szexuális erőszak áldozatai voltak, és a liftben kérték számon a republikánus képviselőkön, hogy miért támogatták Kavanaught. Az elnök persze átlátott a szitán.

Trump szerint ezeket a liftben visítozó udvariatlan embereket csak azért fizetik, hogy rossz színben tüntessék fel a szenátorokat. Szerinte ezek a hivatásos tüntetők profi transzparenseket használnak, majd bármiféle bizonyíték nélkül előhúzta a bármikor és bármilyen helyzetben bevethető Szuperérvet: 

Soros fizette őket.

És mások, de ezt sem részletezte. Csak annyit tett hozzá, hogy szerinte nem szívből jött a tiltakozásuk. 

Az egyik tüntető, aki  Jeff Flake kérte számon a liftben, a TIME-nak azt mondta, senki sem tudja megfizetni senkinek azt, amit átélt. Csak a fájdalom, a trauma és a harag a sajátja volt, amikor  Flake-kel beszélt a liftnél. Szerinte Trump újra megpróbálja hitelteleníteni azokat az embereket, akik fel merik emelni a hangjukat és rá akarják venni a képviselőket, hogy hallgassák meg őket és nézzenek a szemükbe.