Trump ledobta a SZUPERÉRVET a jelöltje ellen tiltakozó nőkre: Soros

külföld
2018 október 05., 14:31

Csütörtökön több tüntetőnek is sikerült bejutni a Capitoliumban, hogy a szexuális zaklatással vádolt bírójelölt, Brett Kavanaugh ellen tiltakozzanak. Köztük voltak olyan nők, akik maguk is szexuális erőszak áldozatai voltak, és a liftben kérték számon a republikánus képviselőkön, hogy miért támogatták Kavanaught. Az elnök persze átlátott a szitán.

link Forrás

Trump szerint ezeket a liftben visítozó udvariatlan embereket csak azért fizetik, hogy rossz színben tüntessék fel a szenátorokat. Szerinte ezek a hivatásos tüntetők profi transzparenseket használnak, majd bármiféle bizonyíték nélkül előhúzta a bármikor és bármilyen helyzetben bevethető Szuperérvet: 

Soros fizette őket.

És mások, de ezt sem részletezte. Csak annyit tett hozzá, hogy szerinte nem szívből jött a tiltakozásuk. 

link Forrás

Az egyik tüntető, aki  Jeff Flake kérte számon a liftben, a TIME-nak azt mondta, senki sem tudja megfizetni senkinek azt, amit átélt. Csak a fájdalom, a trauma és a harag a sajátja volt, amikor  Flake-kel beszélt a liftnél. Szerinte Trump újra megpróbálja hitelteleníteni azokat az embereket, akik fel merik emelni a hangjukat és rá akarják venni a képviselőket, hogy hallgassák meg őket és nézzenek a szemükbe.    

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.