Az én pártom nagyobb, mint a tiéd, te hazaáruló! - A Sargentini-jelentésről vitázott a Fidesz-KDNP a Parlamentben

Kétséges, hogy kitarthat-e a Fidesz végletekig leegyszerűsített mindenellenes kampánya a jövő évi európai parlamenti választásokig.

 A Sargentini-jelentés és Magyarország rágalmazásának elutasításáról határoz a magyar Országgyűlés, szerdán tartottak erről hosszú vitát a Parlamentben. 

A fideszes képviselők Orbán Viktor vezénylete nélkül indultak csatába a szétdarabolt ellenzék ellen, de annyira kevés töltény maradt a "migráció rossz" tematikában, hogy a Fidesz tűnt kifejezetten szétesettnek.

Az MSZP  beleállt a migráció témájába, és minden mondatba igyekezett beleszőni a magánrepülőzés és a baráti magánjachtozásokat. Szabó Tímea a kormányzati szereplők luxuskiadásait hasonlította össze a szociális kiadásokkal. A Jobbik, az LMP és a DK a Fidesz migrációs politikáját szedte ízekre a letelepedési kötvények és a Frontex elleni legújabb kormányzati támadás témájában.

Videoösszefoglaló a Sargentini-jelentést elutasításáról tartott parlamenti vitáról.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.