Egy autós kilométereken át ment szembe a forgalommal az M6-oson

közlekedés
2018 október 06., 15:04
comments 62

Az RTL Klub mutatott be egy videót, amelyet az M6-os autópályán, Szekszárd közelében készített egyik nézőjük. Az látható rajta, hogy a korlát túloldalán egy autós kitartóan megy szembe a forgalommal, a szembe jövők villogva térnek ki előle, és a videót készítő autós is vakuzik rá bőszen hátulról, de hiába.

A rendőrök percek alatt kiérkeztek, és kiterelték egy pihenőhelyre az eltévedt autóst. Mint kiderült, egy 62 éves szerb sofőr ült a volán mögött, aki

azt mondta, nagyon fáradt volt, észre sem vette, hogy rossz irányba ment.

Pénzbírságot kapott és a járőrök megkérték, aludjon egy kicsit, mielőtt tovább indul. Az nem világos, hol és hogyan hajtott fel az autópályára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.