Mindenki megnyugodhat: kedden is sütni fog a nap

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a kedd estig várható magyarországi időjárásról:

Mindenütt csökken a felhőzet, számottevő csapadék már nem valószínű, és éjszaka túlnyomóan derült idő várható, hajnalban helyenként ködfoltok képződhetnek. Kedden a kevés gomolyfelhő mellett sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem lesz. Hétfőn északkeleten is mérséklődik az északkeleti, északi szél, kedden mérsékelt marad a légmozgás. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 20 és 25 fok között alakul.

Bezzeg Skandináviában! Meg a Földközi-tengeren!

A kontinens északi területi fölött ciklonok és frontjaik alakítják az időjárást. A frontok mentén erősen felhős az ég, és több helyen fordul elő eső, záporeső, a Skandináv-félsziget északi részén a hegyekben havazik. Sekély ciklonális mező helyezkedik el a Földközi-tenger nyugati és középső medencéje fölött, így ott többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és záporok, zivatarok alakulnak ki. A legmagasabb nappali hőmérséklet Európa északi vidékén többnyire 0 és +10, délebbre 12 és 23 fok között változik. A legmelegebb a Pireneusi-félsziget déli tájain van, ahol a délutáni órákra 29 és 32 fok közé melegszik fel a levegő. (MTI)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.