Hernádi Zsolt felhívta Garancsit, hogy ez mégis mi volt, de Garancsi rátette a telefont

Hangulatos lehet egy meccsnézős magánrepülőt, ha kicsit is hasonlít ahhoz, amit  Hernádi Zsolt, Mol-vezér mesélt el a DigiSport reggeli adásában.

A Mol-Vidiként elhiresült egykori Videotont 2010 óta támogatja a nemzeti olajtársaság, nyáron lettek névadó szponzorok, és dobták ki egyútta a Videoton nevet Székesfehérváron. Hernádi büszkén mesélt arról, hogy a Mol-Vidire fölcímkézett buszt is kivitték Londonba, amit sok angol fényképezett, amikor begurult a Chelsea stadionja elé, mert „ilyet még nem nagyon láttak, az, hogy idegen csapat autóbusza érkezik, az egy látvány volt”. 

A névváltoztatás miatt a szurkolótábor jó része bojkottálja a meccseket, de Hernádi szerint ő meg tudná győzni őket, hogy ahhoz, hogy jó játékot lássanak, pénz kell, amit a Mol ad. Hogy mennyit, azt természetesen nem árulta el az állami cég vezetője. 

Hernádi hosszan beszélt arról, hogy a Vidi már kinőtte a magyar bajnokságot, és közép-európai bajnokságot kellene szervezni. Ami azért erős állítás annak fényében, hogy a Vidi a hétvégén simán kikapott 3-0-ra az MTK-től. 

Amikor ez szóba került, Hernádi (főszponzor képviselője) elárulta, hogy a meccs közben felhívta Garancsi Istvánt (Orbán Viktort reptető klubtulajdonost), hogy megkérdezze, ez mégis mi, de Garancsi rátette a telefont. Aztán később azért megbeszélték, mégis mi volt. (Garancsi saját bevallása szerint nem is szereti igazán a focit.)

A közép-európai bajnokság emlegetésének másik erős eleme az volt, amikor Hernádi arról beszélt, hogy képzeljük el, milyen jó lenne, ha évente kétszer lenne Fradi-Slovan Bratislava meccs (valóban, milyen szép emlékű volt a 90-es évek elején lejátszott pozsonyi meccs, ahol szétverték a magyar szurkolókat a szlovák rendőrök) vagy Vidi-Dinamo Zagreb. remek példa, erre ugyanis ő idegenbe nem mehet el, mert Horvátországban körözik. Ezt Hernádi azzal intézte el, hogy a horvátok saját démonjaikat üldözik, mindenhol máshol tisztázta már magát, az itthoni Vidi-Dinamo meccsre pedig kimenne. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.