Hernádi Zsolt felhívta Garancsit, hogy ez mégis mi volt, de Garancsi rátette a telefont

futball
2018 október 09., 18:19
comments 120

Hangulatos lehet egy meccsnézős magánrepülőt, ha kicsit is hasonlít ahhoz, amit  Hernádi Zsolt, Mol-vezér mesélt el a DigiSport reggeli adásában.

A Mol-Vidiként elhiresült egykori Videotont 2010 óta támogatja a nemzeti olajtársaság, nyáron lettek névadó szponzorok, és dobták ki egyútta a Videoton nevet Székesfehérváron. Hernádi büszkén mesélt arról, hogy a Mol-Vidire fölcímkézett buszt is kivitték Londonba, amit sok angol fényképezett, amikor begurult a Chelsea stadionja elé, mert „ilyet még nem nagyon láttak, az, hogy idegen csapat autóbusza érkezik, az egy látvány volt”. 

A névváltoztatás miatt a szurkolótábor jó része bojkottálja a meccseket, de Hernádi szerint ő meg tudná győzni őket, hogy ahhoz, hogy jó játékot lássanak, pénz kell, amit a Mol ad. Hogy mennyit, azt természetesen nem árulta el az állami cég vezetője. 

Hernádi hosszan beszélt arról, hogy a Vidi már kinőtte a magyar bajnokságot, és közép-európai bajnokságot kellene szervezni. Ami azért erős állítás annak fényében, hogy a Vidi a hétvégén simán kikapott 3-0-ra az MTK-től. 

Amikor ez szóba került, Hernádi (főszponzor képviselője) elárulta, hogy a meccs közben felhívta Garancsi Istvánt (Orbán Viktort reptető klubtulajdonost), hogy megkérdezze, ez mégis mi, de Garancsi rátette a telefont. Aztán később azért megbeszélték, mégis mi volt. (Garancsi saját bevallása szerint nem is szereti igazán a focit.)

link Forrás

A közép-európai bajnokság emlegetésének másik erős eleme az volt, amikor Hernádi arról beszélt, hogy képzeljük el, milyen jó lenne, ha évente kétszer lenne Fradi-Slovan Bratislava meccs (valóban, milyen szép emlékű volt a 90-es évek elején lejátszott pozsonyi meccs, ahol szétverték a magyar szurkolókat a szlovák rendőrök) vagy Vidi-Dinamo Zagreb. remek példa, erre ugyanis ő idegenbe nem mehet el, mert Horvátországban körözik. Ezt Hernádi azzal intézte el, hogy a horvátok saját démonjaikat üldözik, mindenhol máshol tisztázta már magát, az itthoni Vidi-Dinamo meccsre pedig kimenne. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.