11,7 milliárdért épül az új Bozsik Stadion

Nagy kő esett le a magyarok szívéről: végre sikerrel zárult a kispesti Bozsik Stadion kivitelezésére kiírt közbeszerzési pályázat. A beruházás hosszú kálváriát járt be.

Tavaly szeptember megtörtént vele a megtörténhetetlen: kevesebb volt a pénz, mint amennyiért a legkedvezőbb ajánlatot tevő kivitelező vállalta volna. Akkor ötmilliárdot szánt a kormány az újabb budapesti stadionra, viszont ennél csak drágább ajánlatok futhattak be. 

Idén nyáron ezért újra nekifutottak, és lám, győzött a józan paraszti ész: duplájáért találtak kivitelezőt. Az 24.hu beszámolója szerint 

11,7 milliárd forintért építi a 8 ezer fős arénát a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. és a West Hungária Bau Kft., alvállalkozóként pedig a ZÁÉV. 

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.