Tunéziában folytatja a magyar csapat legendás kapitánya, Georges Leekens

futball
2018 október 11., 15:32

Georges Leekens korábbi magyar szövetségi kapitány lett a tízszeres tunéziai bajnok Étoile du Sahel labdarúgócsapatának a vezetőedzője. A 69 éves belga szakember leigazolását csütörtökön a honlapján újságolta el a klub.

Georges Leekens
photo_camera Georges Leekens Fotó: KHALED DESOUKI/AFP

A legendás edző mindössze négy mérkőzésen át irányította a magyar nemzeti csapatot, tavaly októberi kinevezését követően hazai pályán Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától is kikapott a válogatott, Fehéroroszországban pedig 1-1-s döntetlent játszott. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség ezért júniusban menesztette őt, és Marco Rossival igyekszik pótolni. 

Nemrég Csányi Sándor is elismerte, hogy hiba volt leigazolni a belga edzőt. Ezzel szemben a leváltása után Leekens úgy látta, hogy szerinte a vezetésével a csapat elindult a helyes úton, de a Csányi Sándor vezette MLSZ viszont lehetetlent kért tőle. ( via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.