Orbán Viktor lezáratta a fél várost egy diktátor kedvéért, aztán azon ironizált, hogy Erdogan jött a magyarhoz, nem fordítva

Nagyon nagy bulit tartott Schmidt Mária és Ungár Péter lapja, a Figyelő csütörtök este, arról, hogy hány milliárdba lehetett botlani a Várkert Bazárnál, már írtunk is. A rendezvényen beszédet mondott Orbán Viktor is, amiben - reggeli rádióbeszédéhez hasonlóan - sok újdonság nem hangzott el, csak hogy

  • fontos a nemzeti önbecsülés megteremtése;
  • a magyarok hosszú évtizedek óta önvédelemre rendezkedtek be;
  • illetve hogy kultúraváltásra van szükségünk: a vesztesek kultúrája helyett meg kell honosítanunk a győztesek kultúráját.

„Nekünk, magyaroknak ki kellene lépnünk a történelem balekjainak, balszerencsére ítélt szereplőinek ruhájából, és el kell kezdenünk győztesként viselkedni” - mondta a miniszterelnök. 

„Nem mi látogattuk meg a Budán megmaradt magyar emlékeket, hanem a törökök látogatták meg Budán a megmaradt török emlékeket” - utalt Recep Tayyip Erdogan török diktátor budapesti látogatására, ami szintén a győzelem jele, annak ellenére, hogy ezt talán eddig sokan félreértettek.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.