Rossz vonatra szállt egy férfi Debrecenben, leugrott róla még az állomáson, a vonat maga alá gyűrte

baleset
2018 október 13., 17:07
comments 341

Péntek délután baleset történt a debreceni vasútállomáson - számolt be róla az RTL Híradó. Egy 55 éves férfi felszállt a budapesti vonatra, de csak azután vette észre, hogy az nem az ő vonata, miután a szerelvény elindult.

Kinyitotta az ajtót, hogy leugorjon a vonatról. Egy utas megpróbálta visszatartani, de hiába, a férfi leugrott, a szerelvény pedig maga alá gyűrte. Azonnal meghalt.

A vonat akkor még nem gyorsulhatott fel 5 km/h fölé, az ajtók ugyanis csak efölött a sebesség fölött zárnak le. A MÁV szóvivője közölte, hogy a mozgó vonatról leugrani tilos és életveszélyes, ilyen esetekben az utasoknak a saját biztonságuk érdekében meg kell várniuk a következő megállót.

[
]


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.