Rossz vonatra szállt egy férfi Debrecenben, leugrott róla még az állomáson, a vonat maga alá gyűrte

Péntek délután baleset történt a debreceni vasútállomáson - számolt be róla az RTL Híradó. Egy 55 éves férfi felszállt a budapesti vonatra, de csak azután vette észre, hogy az nem az ő vonata, miután a szerelvény elindult.

Kinyitotta az ajtót, hogy leugorjon a vonatról. Egy utas megpróbálta visszatartani, de hiába, a férfi leugrott, a szerelvény pedig maga alá gyűrte. Azonnal meghalt.

A vonat akkor még nem gyorsulhatott fel 5 km/h fölé, az ajtók ugyanis csak efölött a sebesség fölött zárnak le. A MÁV szóvivője közölte, hogy a mozgó vonatról leugrani tilos és életveszélyes, ilyen esetekben az utasoknak a saját biztonságuk érdekében meg kell várniuk a következő megállót.

[
]


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.