Vádat emeltek a munkásszállón hangoskodó ukránt leszúró magyar munkás ellen

A Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat azzal a 30 éves debreceni munkással szemben, aki még 2017. július 8-ról 9-re virradóra szíven szúrta a hétvégi szórakozásból a kispesti munkásszállójukba hazatérő ukrán társát, amiért az nagyon hangoskodott.

A munkások egy munkásszállóként használt kispesti családi házban laktak, ide tért haza hajnalban az ukrán munkás az egyik barátjával. Otthon aztán nem aludni mentek, hanem kiültek a ház teraszára, ahol hangosan tovább beszélgettek. Erre a szálló több vendége is felébredt. A vádlott egy 9 centis késsel hadonászva kizárta a hangoskodókat a teraszra, ők viszont az ajtót benyomva később visszajutottak a házba, és a vallomások szerint a szobájuk felé indultak.

A vádlott azonban ekkor már egy 15 centis pengéjű késsel hadonászott, amit a konyhából hozott. Védekezésül az ukránok térköveket dobáltak a vádlott felé, aki az egyik munkást szívtájékon nagy erővel megszúrta. Az ukránok a teraszra menekültek, ahol a sérült hamar eszméletét vesztette, majd a mentőben meg is halt.

A korábban rablás miatt elítélt visszaeső vádlott letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.