Az áprilisi választás előtt 3 nappal még tagadta az érdi fideszes polgármester, hogy stadion épülne a városában

A múlt héten derült ki, hogy Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt. építhet stadiont Érden, ráadásul a kormány által a Modern Városok Programban eredetileg elkülönített 3,3 milliárd forintnál a beruházás miatt kiírt közbeszerzésre beérkező legalacsonyabb ajánlat jóval több, 5,3 milliárd forint.

Nem meglepő, hogy az NB III-as csapattal rendelkező kisváros kap egy stadiont, az viszont igen, hogy a fideszes polgármester, T. Mészáros András az egyik Facebook-posztjához fűzött kommentre reagálva az áprilisi parlamenti választás előtt 3 nappal még tagadta, hogy stadion épülne Érden:

Forrás: T. Mészáros András/Facebook

A polgármester ezek szerint vagy nem mondott igazat, vagy olyan tájékozatlan, hogy még őt is meglepi a Mészáros család több milliárd forintos beruházása a saját városában.

Fotó: T. Mészáros András/Facebook

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.