Az áprilisi választás előtt 3 nappal még tagadta az érdi fideszes polgármester, hogy stadion épülne a városában

képzavar
2018 október 15., 11:21

A múlt héten derült ki, hogy Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt. építhet stadiont Érden, ráadásul a kormány által a Modern Városok Programban eredetileg elkülönített 3,3 milliárd forintnál a beruházás miatt kiírt közbeszerzésre beérkező legalacsonyabb ajánlat jóval több, 5,3 milliárd forint.

Nem meglepő, hogy az NB III-as csapattal rendelkező kisváros kap egy stadiont, az viszont igen, hogy a fideszes polgármester, T. Mészáros András az egyik Facebook-posztjához fűzött kommentre reagálva az áprilisi parlamenti választás előtt 3 nappal még tagadta, hogy stadion épülne Érden:

photo_camera Forrás: T. Mészáros András/Facebook

A polgármester ezek szerint vagy nem mondott igazat, vagy olyan tájékozatlan, hogy még őt is meglepi a Mészáros család több milliárd forintos beruházása a saját városában.

photo_camera Fotó: T. Mészáros András/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.