Az áprilisi választás előtt 3 nappal még tagadta az érdi fideszes polgármester, hogy stadion épülne a városában

A múlt héten derült ki, hogy Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt. építhet stadiont Érden, ráadásul a kormány által a Modern Városok Programban eredetileg elkülönített 3,3 milliárd forintnál a beruházás miatt kiírt közbeszerzésre beérkező legalacsonyabb ajánlat jóval több, 5,3 milliárd forint.

Nem meglepő, hogy az NB III-as csapattal rendelkező kisváros kap egy stadiont, az viszont igen, hogy a fideszes polgármester, T. Mészáros András az egyik Facebook-posztjához fűzött kommentre reagálva az áprilisi parlamenti választás előtt 3 nappal még tagadta, hogy stadion épülne Érden:

Forrás: T. Mészáros András/Facebook

A polgármester ezek szerint vagy nem mondott igazat, vagy olyan tájékozatlan, hogy még őt is meglepi a Mészáros család több milliárd forintos beruházása a saját városában.

Fotó: T. Mészáros András/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.