Feljelentik Mészáros Lőrincet, az MTI nem publikálta az LMP közleményét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Megtagadta az MTI „Az LMP feljelenti Mészáros Lőrinc cégcsoportját a közbeszerzési túlárazások miatt” című közlemény közzétételét, írja az Index. Az állami hírügynökség a pártnak azzal indokolták döntésüket, hogy az általuk kiadott közlemények nem járhatnak mások személyhez fűződő jogainak sérelmével. Az, hogy 

hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen az LMP, az MTI szerint sérti Mészáros Lőrinc személyhez fűződő jogait.

A párt feljelentését a 444 cikke nyomán tette. Megírtuk:

Mészáros három fő cége az elmúlt három évben 96 milliárd forintos felárral vállalta el a közbeszerzéseken elnyert munkáit.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.