Összeütközött két BKV-busz a BAH-csomópontnál

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Összetört autóbuszok a főváros XI. kerületében, a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésében, ahol a két gépjármű összeütközött 2018. október 18-án.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Egyik olvasója jelezte az Indexnek: csütörtök kora délután két BKK-busz ütközött össze a BAH-csomópont mellett. A beszámoló szerint a Hegyalja útra kanyarodó 112-es járat ment neki egy 8-as busznak, ami kidöntött egy villanyoszlopot. A rendőrség közlése szerint a balesetben

négyen sérültek meg.

Tűzoltók a kifolyt üzemanyagra szórják a homokot a főváros XI. kerületében, a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésében, ahol két autóbusz összeütközött 2018. október 18-án. A balesetben négyen megsérültek és sok üzemanyag került az úttestre.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A környéken viszont pillanatok alatt hatalmas dugó alakult ki, a BKK közlése szerint terelt úton járnak a 8E, a 108-as, a 110-es, a 112-es és a 212-es autóbuszok.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.