Összeütközött két BKV-busz a BAH-csomópontnál

Összetört autóbuszok a főváros XI. kerületében, a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésében, ahol a két gépjármű összeütközött 2018. október 18-án.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Egyik olvasója jelezte az Indexnek: csütörtök kora délután két BKK-busz ütközött össze a BAH-csomópont mellett. A beszámoló szerint a Hegyalja útra kanyarodó 112-es járat ment neki egy 8-as busznak, ami kidöntött egy villanyoszlopot. A rendőrség közlése szerint a balesetben

négyen sérültek meg.

Tűzoltók a kifolyt üzemanyagra szórják a homokot a főváros XI. kerületében, a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésében, ahol két autóbusz összeütközött 2018. október 18-án. A balesetben négyen megsérültek és sok üzemanyag került az úttestre.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A környéken viszont pillanatok alatt hatalmas dugó alakult ki, a BKK közlése szerint terelt úton járnak a 8E, a 108-as, a 110-es, a 112-es és a 212-es autóbuszok.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.