Verhofstadt: Orbánt csak a magyar szavazók állíthatják meg

politika
2018 október 18., 03:32
comments 493

A 168 Órában jelent meg interjú Guy Verhofstadttal, az európai liberálisok (ALDE) frakcióvezetőjével. Verhofstadt többek között azt mondja, hogy

  • „Ha körülnézünk Európában, nincs még egy olyan kormány, amely hagyta magát ennyire messzire sodródni a valóságtól egy hazugsággyár által, amit ráadásul nagyrészt az adófizetők pénzéből építettek fel.”
  • „Az EPP egésze még nem változtatta meg a róla kialakított álláspontját, de egyre több olyan hang hallatszik odabentről, hogy ki kell lökni Orbánt a soraikból. (...) Mégis mi lehetne a közös bennük és abban az emberben, aki ma már nem keresztény és nem is demokrata?”
  • „Az EU hangot adhat ugyan a kritikáinak, de Orbánt csak a magyar szavazók állíthatják meg, csak ők vethetnek véget antiliberális álmainak. Viszont nekünk meg kell bizonyosodnunk arról, hogy eközben Orbán nem teszi-e tönkre az EU-t.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.