A kormány csak akkor foglalkozik Lázár János dohányzásellenes terveivel, ha letett valamit az asztalra

A kormány nem foglalkozott a 2020 január 1-je után születőkre vonatkozó dohányvásárlási tilalom kérdésével, mivel Lázár János  ilyen javaslatot egyelőre nem tett le hivatalosan a kabinet asztalára” - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI megkeresésére.

Lázár János, csütörtökön a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztosaként Siófokon, a Tobacco Hungary konferenciáján állt elő a nagy ötlettel, hogy  akik 2020 után születnek, már ne vehessenek dohányterméket Magyarországon. Még akkor sem, ha már betöltötték a 18-at. 

Elmondta azt is, javasolni fogja a dohányzás betiltását a gépjárművekben a mobilhasználathoz hasonlóan, ahogy azt is, hogy a társasházi közösségnek nagyobb jogosítványa legyen a dohányzás korlátozására a társasház egyes területein. Lázár akkor úgy fogalmazott, hogy mindezt kezdeményezni fogja a kormánynál. Ezek szerint erre még várni kell. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.