Csúszik a 3-as metró felújítása

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az első negyedév végén indulhat újra az utasforgalom az M3-as metró északi szakaszán - tájékoztatta a Portfolio.hu-t a BKV.

Az 3-as metró északi szakaszát - az Újpest-Központtól a Lehel téri állomásig - tavaly novemberben kezdték felújítani. A metró helyett azóta pótlóbuszok járnak ezen a szakaszon.

Most kiderült, hogy az eredetileg decemberre tervezett átadás helyett március környékén fejeződhet be a szakasz felújítása. A nyár végén már szó volt 1-2 hónapos csúszásról, ez most konkrétabbá vált. A BKV a portál kérdésére azt írta:

"A megújult Újpest-Központ, Újpest-Városkapu, Gyöngyösi utca, Forgách utca, Árpád híd, Dózsa György út állomásokon várhatóan 2019. első negyedév végén indul újra az utasforgalom, a teljes vonalszakasz korszerűsítésének tervezett átadása pedig 2022."

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.