Csúszik a 3-as metró felújítása

Az első negyedév végén indulhat újra az utasforgalom az M3-as metró északi szakaszán - tájékoztatta a Portfolio.hu-t a BKV.

Az 3-as metró északi szakaszát - az Újpest-Központtól a Lehel téri állomásig - tavaly novemberben kezdték felújítani. A metró helyett azóta pótlóbuszok járnak ezen a szakaszon.

Most kiderült, hogy az eredetileg decemberre tervezett átadás helyett március környékén fejeződhet be a szakasz felújítása. A nyár végén már szó volt 1-2 hónapos csúszásról, ez most konkrétabbá vált. A BKV a portál kérdésére azt írta:

"A megújult Újpest-Központ, Újpest-Városkapu, Gyöngyösi utca, Forgách utca, Árpád híd, Dózsa György út állomásokon várhatóan 2019. első negyedév végén indul újra az utasforgalom, a teljes vonalszakasz korszerűsítésének tervezett átadása pedig 2022."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.