Sarri mester bányászott egyet az orrában, majd a leletet beletörölte Mourinho hátába, miközben éppen kibékültek

sport
2018 október 20., 19:15
comments 39

Ma már írtam egy posztot a Chelsea-Manchester United angol bajnokiról, ahol a vendégek edzője, José Mourinho azzal lopta el a showt, hogy a 96. percben, a hazaiak egyenlítő gólja után dulakodni/verekedni kezdett, mert a Chelsea stábjának egy kopasz tagja - kétségkívül bunkó modon - szándékosan az orra előtt tíz centivel kezdett tombolva ünnepelni.

link Forrás

De talán még jobb volt, ami utána történt. A lefújás után a két edző barátságosan jattolt egymással, sőt Mourinho a saját elmondása szerint elnézést is kért az olasz mestertől a dulakodós jelenete miatt, amit Sarri elfogadott. De a kamerák azt is rögzítették, mi történt mindeközben a háta mögött, vagyis a hátán:

link Forrás




Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.