Sarri mester bányászott egyet az orrában, majd a leletet beletörölte Mourinho hátába, miközben éppen kibékültek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ma már írtam egy posztot a Chelsea-Manchester United angol bajnokiról, ahol a vendégek edzője, José Mourinho azzal lopta el a showt, hogy a 96. percben, a hazaiak egyenlítő gólja után dulakodni/verekedni kezdett, mert a Chelsea stábjának egy kopasz tagja - kétségkívül bunkó modon - szándékosan az orra előtt tíz centivel kezdett tombolva ünnepelni.

De talán még jobb volt, ami utána történt. A lefújás után a két edző barátságosan jattolt egymással, sőt Mourinho a saját elmondása szerint elnézést is kért az olasz mestertől a dulakodós jelenete miatt, amit Sarri elfogadott. De a kamerák azt is rögzítették, mi történt mindeközben a háta mögött, vagyis a hátán:
Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.