Hódmezővásárhelyre került a felcsúti buszmegálló

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

„Vásárhely polgárai nevében szeretnék köszönetet mondani a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak és helyi szervezetének az új buszmegállóért, amelyet városunkba hoztak” – írja Márki-Zay Péter polgármester, aki beszámolt arról, hogy Hódmezővásárhelyre került a felcsúti buszmegálló.

Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

Mint ismert, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt augusztusban erre önerőből elkészített egy fedett buszmegállót Felcsúton, a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához, de a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatala levelet küldött a kutyapártnak arról, hogy el kell bontani a buszmegállót, mert engedély nélkül építették.

A megálló most Lázár János birodalmában talált menedéket.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.